Etanas kattungar

C-kullen 5 dagar

Kung Rane Caesar föddes först med svans och ett ben som ledande delar. Viss risk för sectio ceasarea, men allt gick bra. Han har en fantastiskt fin tabbyteckning från huvud ned till svansen. Ceasar var ingen gud, men historiens mest kände kejsare.

Kung Rane Ceres kom ut som nr 2. Snabbt ut och snabbast jag sett att kasta sig på att dia. Ceres var gudinnan för grödorna och naturens växtkrafter.

Kung Rane Cybele kom som nr 3. Hon var tydligt störst med sina 87 gr. Hon har en varmt brunaktig ton i nacken. Cybele ansågs vara gudarnas moder.

Kung Rane Cleopatra kom sist och var lite medtagen i början, men hämtade sig snabbt efter rensning av luftväg, rentorkning och stimulans. Cleopatra var antikens mest kända drottning och hade en som med Julius Ceasar.

C-kullen 12 dagar

Caesar börjar visa framfötterna.

Ceres har en kraftig stämma.

Cybele känner man igen på den rödbruna färgen.

Cleopatra har den mörkaste grundfärgen.

C-kullen 19 dagar

Kung Rane Caesar

Kung Rane Cybele

Kung Rane Ceres

Kung Rane Cleopatra

....och hela gänget

C-kullen 26 dagar

Nu 26 dagar och det blir mer och mer fart. Både boet och hagen forceras nu så det gäller att rummet är kattungesäkrat. Man ser också skillnader i personlighet.

C-kullen 32 dagar. Nu är det full fart och inte lätt att ta porträttbilder.

Caesar får visa upp sin vackra teckning medan han leker med mammas svans. Han är ett riktigt matvrak och har nu passerat Cleo i storlek och är störst.

Ceres är lite mer försiktig. Lugn, tillgiven och väldigt söt. Hon är minst, men växer bra.

Cybele känner man igen på den rödbruna grundfärgen på huvud och övre rygg. Detta och hennes lite spetsigare ansiktsform gör att vi kallar henne räven.

Cleopatra är mörkast och har också fått mycket av pappa Bellos tecken. Här kollar hon att vikten verkligen stämmer då hon förlorat första platsen.

C-kullen 6 veckor

Kung Rane Caesar

Kung Rane Ceres

Kung Rane Cybele

Kung Rane Cleopatra

C-kullen 8 veckor

Caesar

Cybele

Ceres

Cleopatra

C-kullen 10 veckor

Caesar

Cybele

Ceres

Cleo